Accessoires must haves voor 2019

Het nieuwe jaar komt er weer aan. Om goed voor bereid te zijn zullen we een paar accessoires, juwelen en sieraden trends toelichten. Dit zal niet een definitief totaaloverzicht zijn van alle mogelijke trends en vooruitzichten, maar we wilden een paar belangrijke ontwikkelingen in de sieraden wereld toelichten.

In de eerste plaats zijn haar sieraden bezig met een opmars. Dat zijn sieraden voor in het haar. Denk o.a. aan haarspelden, haarkammen, haarklemmen. Met name die laatste zal zeer veel te zien zijn in het Nederlandse straatbeeld komend jaar. Niet zomaar haarklemmen van de HEMA o.i.d. maar echte unieke hippe haarklemmen. Dit soort haarklemmen vind je alleen bij specialisten zoals: haarklemmen webwinkel – ikbensieraden.nl. Ons advies koop er een handvol en wissel af van dag tot dag. Overdrijf niet, doe niet meer dan 2 haarklemmen in je haar dat is niet goed.

De heren dan niet onbelangrijk. Heren zullen nog meer te zien zijn met sieraden. Die trend is niet van dit jaar per se, maar is een ontwikkeling die al langer aan de gang is dat heren meer sieraden dragen dan vroeger. Je ziet steeds meer mannen die echt bezig zijn met het uiterlijk. Denk aan Cristiano Ronaldo en meneer Beckham en George C. Dit soort beroemdheden hebben een goed voorbeeld gezet voor mannen. Enfin met name mannen kettingen zullen in trek zijn komend jaar. De mainstream Nederlandse man vind oorbellen en armbandjes misschien nog een ver van hun bed show, maar een ketting is op zich wel toegankelijk voor iedere NL man. Enfin, hippe kettingen voor mannen kan men vinden hier: goedkope heren kettingen – ikbensieraden.nl. Met name zilveren kettingen zullen in zwang zijn, dus kies voor een mooie Sterling 925 ketting en je zit dit komend jaar goed als man zijnde.

Ten slotte, zullen we zien dat boheemse sieraden en hippie sieraden zullen toenemen in populariteit (nog verder ja). Niet bij de mannen natuurlijk, maar louter bij de vrouwen. Uw hippie sieraden collectie hoeft u voorlopig dus nog niet bij het grof vuil te zetten deze blijft relevant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *