Cadeau uitzoeken

Mijn vriendin is binnenkort jarig en ik wil haar dit jaar eens goed verrassen. Ik zal het maar meteen opbiechten: vorig jaar was ik haar verjaardag bijna vergeten en had ik op het laatste moment nog snel een cadeautje gekocht. Ze vond het wel leuk hoor, maar ik kon zien dat ze ook wat teleurgesteld was. Dit jaar ga ik dus in de herkansing en ik ga nu een cadeautje kopen wat ze echt wil hebben. En dat wordt best een uitdaging want ze wil namelijk heel graag een jurkje van het kledingmerk Tramontana. In de stad zit een winkel waar ze deze jurkjes verkopen en iedere keer wil ze er even naar binnen om te kijken.

saluutjes-nl

Het zijn mooie vrouwelijke jurkjes die positiviteit uitstralen. Ze zijn heel elegant, meestal met een leuke onverwachte twist. Zo zijn er veel zwarte jurkjes, maar dan wel met een bijzondere print of ander apart kleurenpatroon erop. Mijn vriendin is helemaal weg van die stijl. Ze loopt altijd helemaal te stralen als we in de die winkel zijn. Hoewel de Tramontana jurkjes niet echt heel erg duur zijn heeft ze er nog nooit eentje kunnen kopen. Als studente heeft ze hier nu niet genoeg geld voor. Voor mij dus de uitgelezen kans om haar het perfecte verjaardagscadeau te geven.

Het kledingmerk Tramontana beschikt over een uitgebreide webshop waar ik op mijn gemak de hele collectie kan bekijken. Ik weet ook welke maat mijn vriendin heeft, dus dat moet goed gaan komen. De collectie is trouwens in allerlei maten te verkrijgen van maatje 34 tot XXXXL. Dus voor zowel hele slanke als iets vollere dames is er keuze genoeg. Door middel van het keuzemenu kan je gemakkelijk aangeven waar je naar op zoek bent. Ik kies voor de categorie jurkjes want dat vindt mijn vriendin het leukste. Ik zie veel zwarte jurkjes met mooie details of een print in een andere kleur. Ik zoek verder op de kleur blauw, want ik weet dat mijn vriendin dat een mooie kleur vindt. Ik zie een hele mooie donkerblauwe jurk met een patroon van dunne krijtstreepjes. Ik weet echt zeker dat ze deze fantastisch gaat vinden. Gelukkig is haar maat nog beschikbaar en ik druk gauw op ‘bestellen’. Ik kan niet wachten totdat mijn vriendin binnenkort haar verjaardagspakje uitpakt. Zo kan ik het debacle van vorig jaar wel goedmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *