Forever 21 is een jong maar groots succes in Nederland

Het idee van deze wereldberoemde winkel is al ruim dertig jaar oud, maar hier in Nederland mogen we pas ruim twee jaar genieten van Forever 21. Hoewel de keten inmiddels al meer dan zeshonderd winkels telt, is er hier in ons land slechts een te vinden.

Nederland en Europa

In Amsterdam in de Kalverstraat is een winkel van Forever 21 te vinden en deze telt dan ook meteen meerdere verdiepingen. Veel Nederlanders die fan waren van de winkels gingen eerst nog naar Belgiƫ, gelukkig kunnen ze het nu iets dichter bij huis zoeken. Ondanks dat er maar een winkel is, is Nederland wel erg belangrijk voor Forever 21. In Breda is namelijk het hoofdkantoor voor heel Europa te vinden. De reden hiervoor is onder andere de goede infrastructuur op deze plek. Daardoor zijn alle filialen in Europa ook erg makkelijk te bereiken, en dat is natuurlijk wel belangrijk.

Iedere week iets nieuws

Wat veel mensen erg fijn vinden is dat Forever 21 erg vaak van collectie wisselt. Wat wel weer betekent dat je snel moet beslissen als je iets leuk ziet. Voordat je het weet, is er weer iets anders voor in de plaats gekomen. Maar daar staat wel weer tegenover dat de prijzen van de collecties weer erg meevallen. Je kunt dus gerust de ene week een leuk shirt kopen en de andere week toch nog voor een broek of vestje terug gaan. Daarnaast is er voor elke kledingstijl wel iets te vinden. En mocht je geen zin hebben om iedere week naar de winkel te gaan, dan kun je ook nog heel gemakkelijk online bij Forever 21 terecht. Op http://www.fashionproviders.nl/forever-21/ kun je meer informatie vinden over deze winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *