Geniet van de grote variatie aan grijze T-shirts

Geniet van de grote variatie aan grijze T-shirts

Volgens de wetenschap zegt het dragen van een bepaalde kleur iets over je persoonlijkheid. Iemand die dol is op de kleur grijs zou bijvoorbeeld een stabiel en rustig persoon zijn. Misschien klinkt het herkenbaar. Los van het imago van grijs is het ook gewoon een mooie kleur. Grijze t-shirts van ShirtsofCotton zijn dan ook een aanwinst voor je garderobe. De basic shirts zijn ideaal om te dragen tijdens verschillende gelegenheden.

Grijs voor opvallende en minder opvallende dagen

Grijs is net als wit en zwart een neutrale kleur. Daardoor past het bijvoorbeeld perfect bij een dag waarop je niet al te opvallend deur uit wilt. Draag er op een koude dag bijvoorbeeld een warme sweater over. In combinatie met een spijkerbroek en sportschoenen zie je er prima uit. Maar grijze t-shirts worden ook vaak gedragen onder een overhemd. Het schijnt namelijk minder door dan andere kleuren. Hetzelfde geldt voor een warme trui of polo. Je kunt t-shirts in deze neutrale kleur het hele jaar door dragen. In de zomer kun je er prima mee over straat, en in de winter houden de grijze ondershirts je altijd warm.

Grijs shirt

Nooit teleurgesteld

Bijna elke man heeft wel een stapel t-shirts in zijn kast liggen. Een paar basic shirts in de kleur grijs mogen daarbij niet ontbreken. Een zoektocht naar je ideale t-shirt hoeft gelukkig niet lang te duren. Neem eens een kijkje bij de ShirtsofCotton t-shirts. Deze kledingstukken zijn van hoge kwaliteit, en stellen je absoluut niet teleur. Dankzij het katoenen materiaal gaan ze bijvoorbeeld ontzettend lang mee. Je kunt de shirts dan ook meerdere seizoenen met veel plezier dragen.

Ideale pasvorm

Tijdens het ontwerpen van de grijze shirts is bijzonder veel aandacht besteed aan de pasvorm. Speciaal voor lange mannen zijn de shirts bijvoorbeeld voorgekrompen en voorgewassen. Daardoor wordt voorkomen dat de shirts gaan krimpen in de was. Ook beschikken de t-shirts in grote maten over extra stof aan de onderkant, zodat ze makkelijk in de broek te stoppen zijn. Het zoeken naar kledingstukken in grote maten is niet altijd gemakkelijk. Hopelijk je eindigt je zoektocht dankzij het uitgebreide assortiment van ShirtsofCotton.

Vele grijstinten

Grijs is dit modejaar ontzettend populair. Het is dan ook een veelzijdige kleur waar je alle kanten mee op kunt. Niet voor niets vind je op de catwalk grijze t-shirts, maar ook jassen, sweaters en broeken. Er bestaat niet een kleur grijs. In een kleurenpalet vind je namelijk ontzettend veel grijs tinten. Zo vind je in de inrichting van een huis zowel warme als koude grijstinten. Daarnaast heb je ‘vuil’ grijs maar ook ‘schone’ grijstinten, evenals blauwgrijs en bruingrijs. Het aantal grijstinten is eigenlijk teveel om op te noemen.

Kleur met veel variatie

Grijs wordt soms geassocieerd met ‘saaiheid’. Het tegendeel is echter waar. Er is bijna geen enkele kleur waar je meer variatie mee kunt creëeren dan grijs. De lijst aan grijstinten in het kleurenspectrum is oneindig lang. Door de grote variatie aan grijze kleuren kun je volop experimenteren in je huis. Grijze t-shirts kun je bovendien dragen met vrijwel elke andere kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *