Mooie premium hairextensions

Weet jij al wat een premium hairextension is of zit jij nog na te denken? Als wel dan hoeft dat niet meer, wij vertellen het graag.

De standaard extensions zijn single drawn. En niet evenredig aan de uiteinden. Maar bij de premium hairextensions heeft men wel rekening gehouden daarmee. Ze zijn double drawn en van begin tot eind helemaal vol en evenredig.

De beste premium hair extension vindt je ook op de OxY website, daar zie je ook een hele uitleg over de premium hairextensions. Indien je niet weet wat single en double drawn is, dan krijg je gelijk een beeld bij hun uitleg over beide.

De single drawn hair is enkelgetrokken haar, dus ga je vaak genoeg zien dat je bij zulke hairextensions haartjes hebt in je bundel of in je extension van ongelijke lengtes. Ze zijn meestal ook frizzy en niet helemaal glad.

De double drawn is de beste kwaliteit die je op de markt kunt krijgen. Aan de naam hoor je het zelf, double, dat betekent dubbelgetrokken haar. En indien je premium hair hebt dan zijn die dubbel getrokken haren, maar dan niet door een machine, maar met de hand zelf.

De premium hairextensions van OxY zijn daarom heel erg gewild en bekend. Ze zijn van de beste haartjes gemaakt en men heeft alle aandacht en voorzichtigheid getroffen bij het maken van deze hairextensions. Deze geweldige extension kun je op OxY bestellen, een website waar premium extension te verkrijgen zijn voor de beste prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *